Top-syndige, sprøde kartofler.
Spis dem som snack, som forret eller som et del af et stort måltid med masser
af småretter.
Den hjemmelavede chilisauce kan
holde sig i et par uger i køleskabet. Lav gerne ekstra og brug den til
forårsruller, risretter, nudelsalater eller i en burger måske?
Opskriften er til 2 personer som snack eller forret.
CHILISAUCE:
1 rød chili, hakket
1 dl sukker
1 dl risvineddike
SPRØDE KARTOFLER:
2-3 søde kartofler
1 æg, pisket
2-3 dl rasp, helst panko
olie til stegning
plukket koriander
lidt salat
kom chili, sukker og eddike i
en kasserolle og lad det lige koge op, til sukkeret er smeltet. Køl det dippen
helt af.
Skræl kartoflerne og skær dem i
skiver. Vend dem i æg og rasp og steg dem ved svag varme i olie på en varm
pande, til de er gyldne og gennemtilberedte. Det tager et par minutter eller 4
i alt.
Servér kartoflerne varme med
salat og sød chilisauce.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Line Falck
Hej Louisa
SvarSletKan kartoffelskiverne (hvor tykke??) nå at blive møre med kun et par min på hver side - eller skal de være forkogte?
mange hilsner
Christina
Skær dem ca. 1 cm tykke. De bliver hurtigt møre - især søde kartofler, men tjek gerne med en spids kniv :-)
SletDet er i alt fald ikke nødvendigt at forkoge dem.
Kh L