Søg i denne blog

torsdag den 2. december 2010

Sennepssild

Du kan sagtens lave ”hjemmelavede” sild, uden at det skal tage flere dage. Vælg en god marineret sild og lav din egen dressing. Silden kan bruges på dit julefrokost bord, eller til frokost generelt.



200 g cremefraiche 38%
2 spsk. dijonsennep
1 spsk. grovsennep
1 spsk. flydende honning
1 bundt dild, hakket
salt
2 glas gammeldagsmodnede sild (400 g drænet vægt)
PYNT
dild, plukket
kapersbær
rødløg, i super tynde skiver
ENDVIDERE
små stykker ristet rugbrød
Rør cremefraiche, sennep, honning og dild og smag til med salt og peber.
Tag sildene op af lagen og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Skær dem i mundrette stykker og vend dem med dressingen. Lad sildene trække i mindst 30 minutter i køleskab, inden servering. Anret sildene med dild, kapersbær og rødløg på små stykker rugbrød.

TIP: Sildene kan laves i op til 24 timer før brug. Opbevar dem i køleskab.

Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann