Søg i denne blog

fredag den 23. september 2011

Chips med pico de gallo

Totalt snyd - og på ingen måde hjemmelavede chips. Men for pokker de er gode, så who cares.
Stik mig en skål med pico, så synger jeg country klassikere inden længe.




400 g modne tomater
1 lille løg
1 grøn chili, gerne en frisk jalapeno
1 bundt koriander
saft af 1-2 lime
salt
ENDVIDERE
1 pakke små tortillas
rigeligt olie til stegning
salt

Blend tomater, løg, chili og koriander i en foodprocessor (eller hak det hele i hånden – det er også dejligt!). Smag til med lime og salt.
Klip tortillasene i trekanter og steg dem gyldne og sprøde i olie på en varm pande. Lad dem dryppe af på køkkenrulle og krydr dem med salt.
Servér straks lune eller afkølede chips med pico de gallo til.

 
Yeeehaaaa i gårdhaven

Opskrift: Louisa Lorang
Fotos: Line Falck