Søg i denne blog

lørdag den 7. maj 2011

Pasta med citron og kylling

Less is more.....


......opskriften er til 2


2 kyllingebryster
lidt olie
salt
ENDVIDERE:
250 g frisk pasta, f.eks. tagliolini
¼ dl citronsaft
¼ dl god olivenolie
50 g fintrevet parmesan
100 g rucola

Pensl kyllingebrysterne med olie, og steg dem på en varm pande eller grillpande. Kog pastaen i rigeligt, let saltet vand, til den er al dente. Dræn vandet fra, men gem lidt.
Pisk citronsaft, olivenolie og par mesan sammen i en stor skål. Kom den varme pasta i, og vend det hele godt rundt. Smag til med salt og evt. lidt af kogevandet, hvis citron-
smag en er for kraftig, og servér straks den varme pasta med grillet kylling og sprød rucola.


Opskrift: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann