Søg i denne blog

tirsdag den 22. februar 2011

Pasta med kylling og valnødder

Lynhurtig hverdagsmad........

......opskriften er til 2



250 g frisk pasta
ENDVIDERE:
200 g champignoner i skiver
lidt olivenolie
2 kyllingebryster i strimler
2 fed hvidløg i tynde skiver
1 tsk. tomatpuré
1 dl pasta-kogevand
1 dl piskefløde
50 g valnødder, grofthakkede
1 håndfuld plukket estragon
salt
Kog pastaen i rigeligt og saltet vand, til den er al dente. Hæld vandet fra, men gem ca. 1 dl.
Rist champignonerne i lidt olie i en varm dyb pande, til de er gyldne. Tag dem af panden, og rist kyllingen, tilsæt evt. lidt mere olie. Kom hvidløget på, og lad det gerne tage en smule farve. Tilsæt tomatpuré og derefter kogevand og fløde. Lad det koge op. Kom champignoner, pasta og valnødder i, og smag til med salt. Tag panden af varmen, og tilsæt estragon. Servér straks.



Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann