Søg i denne blog

mandag den 9. maj 2011

Nachos-salat-a-la-lorang

Det bliver aldrig de helt tynde majs chips som i Texas. Men de her fedtede, sprøde tortillachips er sgu en ret godt substitut!
Salaten er fuld af yeehaaa og kærlighed

Opskriften er til 2 personer.



3 tortillaer 
olie til stegning 
salt2 kyllingebryster 
100 g blandet salat 
2 modne avokadoer i både 
1 bundt radiser i tynde skiver 
1 limefrugt 
50 g ristede græskarkerner 
½ bundt koriander 
jalapeñochilier 
Klip tortillaerne i trekanter, og steg dem sprøde i olie på en varm pande. De skal bare have 20-30 sekunder på hver side. Lad dem dryppe af på køkkenrulle, og krydr med salt. 
Skær kyllingen i strimler, og steg den på en varm pande. Krydr med salt. 
Vend salaten med avokado og radiser, og dryp med lidt limesaft. Anret salaten på store tallerkener, og top med sprøde chips og varm kylling. Top med græskarkerner, koriander og jalapeñochilier. Servér straks. 


Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann