Søg i denne blog

lørdag den 28. januar 2012

Spinat-chimichanga

Jeg er ked af at skuffe jer, hvis I forventer "januar-mad" med lovning om smalle taljer og lækkert hår. Her står den på længsel efter sol, cowboys og snask....så dagens ret er chimichanga...LOVE!

Opskriften er til 2



2 løg i både 
2 fed hvidløg, hakkede 
lidt olie til stegning 
2 tsk. knust spidskommen 
250 g babyspinat 
salt 
lidt limesaft 
100 g blød gedeost 
2 store tortillaer 
olie til stegning
ENDVIDERE: 
saft af 1 limefrugt 
½ tsk. sukker 
1 spsk. hakket rødløg 
1 tsk. hakket rød chili 
2 avokadoer 
1 håndfuld koriander, hakket 
salt 
TILBEHØR: 
2 hjertesalater 
limesaft 
salt
 
Sautér løg og hvidløg i lidt olie på en varm pande. Krydr med spidskommen. Skyl spinaten grundigt, og lad den dryppe godt af. Kom den på panden, og lad den akkurat falde sammen. Smag til med salt og lidt limesaft. Lad spinaten dryppe af i en si. 
Fordel spinat og ost i tortillaerne. Luk dem sammen som halvmåner, og steg dem i olie på en varm pande, til de er gyldne og sprøde. 
Rør imens limesaft, sukker, løg og chili sammen. Skær avokadoerne i terninger, og vend dem med dressingen. Smag til med salt. 
Servér chimichangas med avokadosalsa og sprød hjertesalat med limesaft og salt på.



Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann

2 kommentarer:

  1. Det lyder lækkert, men hvad kan jeg bruge i stedet for gedeost? Jeg kan simpelthen ikke klemme gedeost ned!

    SvarSlet
    Svar
    1. Brug revet cheddarost. Det bliver også super godt!
      Kh L

      Slet