Opskriften er til 2 personer
2 bagekartofler
2 æbler i både
2 løg i både
3 hele kyllingelår
olivenolie
saft af 1 citron
1 spsk. flydende honning
salt
1 håndfuld ”blød” timian
Skrub jordskokker og kartofler, og skær dem i grove stykker. Vend begge dele med æbler og løg. Del kyllingelårene ved leddet, og læg grøntsager og kylling i en bradepande. Vend det hele med olie, citronsaft og honning, og krydr med salt. Steg hele balladen ved 200° i ca. 50 minutter. Vend rundt undervejs, så det hele bliver gyldent og gennemtilberedt. Afslut gerne med grill. Vend timian i lige inden servering.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Mums, elsker mad i et fad, det er så nemt mht rengøring bagefter :-D
SvarSletKH
B
Det lyder lige som en opskrift for mig. Det er ren bonus, at der ikke skal skylles og vaskes 4-5 gryder/fade af bagefter :)
SvarSletTak for opskiften - den smagt rigtig godt. Jeg tilføjer helt sikkert din Kylling med jordskokker og æble til mit repertoire.
SvarSlet