Søg i denne blog

søndag den 19. december 2010

Røget laks med flødepeberrod

Top hurtige appetitvækkere.
Vælg den bedste laks du kan opdrive, så bliver du glad!!!
Og husk at peberroden godt må bide lidt igen, når du smager fløden til.



3 skiver pumpernikkel
lidt olivenolie
flagesalt
1 dl piskefløde
1 tsk. dijonsennep
masser af revet peberrod
150 g røget laks
ENDVIDERE
revet peberrod
dild kviste
limebåde
Skær brødet i kvarte, så du har 12 stykker i alt. Læg dem på bagepapir og dryp med olie og salt. Rist dem i en forvarmet ovn ved 185 grader i ca. 10-15 minutter, til de er sprøde. Lad dem køle lidt. Pisk fløden til skum og smag til med sennep og peberrod.
Smør lidt flødeskum på hvert stykke brød. Skær laksen i 12 små stykker og anret laksen på de små brød, top med dild og pynt med revet peberrod. Servér straks med limebåde til.

Af: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann