Fish, chips og sol!!!! Endelig tid til at tage havnebussen til Toldboden for at spise og kigge på pææææne København.
Søg i denne blog
torsdag den 28. juni 2012
Yoga, mad & Malta
Det er faktisk ikke engang min idé - underligt nok. For yoga, mad og Malta er jo en super sammensætning.
Folkeferie.dk sørger for rejse og naturskønne rammer. Yogalærer Stine Ruge underviser og giver deltagerne et pusterum fra hverdagen med mulighed for fordybelse.
Og den sidste dag laver jeg mad, der forhåbentlig gør deltagerne glade, mætte og giver dem lyst til meget mere af alt det dejlige - også når de kommer tilbage til hverdagen.
Jeg glæder mig!
Vil du vide mere?
www.folkeferie.dk/yoga
Citron-pannacotta med hindbær
Måske verdens nemmeste dessert. Og så smager den som en mellemting af rødgrød med fløde, citronfromage og fløderand.....Kun gode ting!
Lav den dagen i forvejen og servér den til de sødeste du kender.
Opskriften er til 6 personer.
4
blade husblas
1
stang vanilje
5
dl piskefløde
1
½ dl sukker
2
tsk. økologisk citronskal
½
dl citronsaft
ENDVIDERE
200
g hindbær
evt.
citronmelisse
Læg
husblassen i blød i kold vand i 5-10 minutter.
Flæk
imens vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom vaniljekorn og stang, fløde,
sukker, citronsskal og citronsaft i en kasserolle og lad det koge op. Tag
kasserollen af varmen. Klem vandet af husblassen og smelt den i den varme
fløde. Sigt massen og fordel den i 6 glas.
Husk der skal være plads til bær.
Sæt
dem i køleskab i mindst 4 timer eller natten over.
Pynt
pannacottaen med hindbær og evt. lidt citronmelisse.
Abonner på:
Opslag (Atom)