Søg i denne blog

lørdag den 28. maj 2011

Kyllingesalat med ranchdressing

Ranchdressing er en klassisk amerikansk dressing. Justér selv tabascoen - jeg kan godt lide at dressingen får lidt bid....


Opskriften er til 2 personer




2 kyllingebryster 
olie til stegning 
salt½ godt, sejt flute 
olivenolie 
1 fed hvidløg 

ENDVIDERE: 
1 dl kærnemælk 
1 spsk. mayonnaise, 
gerne Hellmann’s 
1 tsk. æbleeddike 
1 tsk. tabasco 
½ dl finthakket purløg 
salt og peber 
1 lille bundt grønne asparges, ca. 250 g 
2 hjertesalater 
1 bundt radiser i skiver 
TILBEHØR: 
evt. ekstra brød 

Rist kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr dem med salt. 
Skær fluten i skiver, og dryp med olivenolie og salt. Rist dem på en varm pande eller grillpande, og gnid de varme, sprøde brød med hvidløg. 
Pisk imens kærnemælk, mayonnaise, eddike, tabasco og purløg sammen, og smag til med salt og peber. 
Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og kassér den. Skær aspargesene i tynde, skrå skiver, og skær salaten i grove både. Anret salat, asparges, radiser og skiver af kyllingebryst på to store tallerkener. Top med croutoner, og ranchdressing, og servér straks, evt. med ekstra brød til.


Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann