Ranchdressing er en klassisk amerikansk dressing. Justér selv tabascoen - jeg kan godt lide at dressingen får lidt bid....
Opskriften er til 2 personer
2 kyllingebryster
olie til stegning
salt½ godt, sejt flute
olivenolie
1 fed hvidløg
ENDVIDERE:
1 dl kærnemælk
1 spsk. mayonnaise,
gerne Hellmann’s
1 tsk. æbleeddike
1 tsk. tabasco
½ dl finthakket purløg
salt og peber
1 lille bundt grønne asparges, ca. 250 g
2 hjertesalater
1 bundt radiser i skiver
TILBEHØR:
evt. ekstra brød
Rist kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr dem med salt.
Skær fluten i skiver, og dryp med olivenolie og salt. Rist dem på en varm pande eller grillpande, og gnid de varme, sprøde brød med hvidløg.
Pisk imens kærnemælk, mayonnaise, eddike, tabasco og purløg sammen, og smag til med salt og peber.
Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og kassér den. Skær aspargesene i tynde, skrå skiver, og skær salaten i grove både. Anret salat, asparges, radiser og skiver af kyllingebryst på to store tallerkener. Top med croutoner, og ranchdressing, og servér straks, evt. med ekstra brød til.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ranchdressing er bare en genial opfindelse, tak for opskriften, jeg har endnu ikke fået taget mig sammen til at lave det selv :-)
SvarSletKH
B
Glæder mig til at høre din mening!
SvarSletKh L
Den får du i morgen aften, for da skal det laves :-D
SvarSletKH
B