Søg i denne blog

fredag den 3. december 2010

Eggnog

Dette er en enten-eller-drink. Jeg synes eggnog smager fantastisk, men indrømmet; jeg er også lidt af en tykkebasse!


Opskriften er til 4 glas






2 hele pasteuriserede æg
½ dl sukker
½ stang vanilje, kornene
½ dl cognac 
½ dl mørk rom
1 dl sødmælk
lidt revet muskatnød
Pisk æggene. Bland sukker og vaniljekorn, og tilsæt sukkeret lidt ad gangen. Pisk til æggene er skummende. Kom cognac, rom og mælk i, og smag til med lidt revet muskatnød. Sæt drinken på køl i 1 time (sørg for, at den er dækket til, så alkoholen ikke fordamper!).
Rør rundt, og servér drinken i 4 glas. Afslut evt. med lidt revet muskatnød på toppen. 



Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Columbus Leth