Søg i denne blog

onsdag den 2. november 2011

Lynstegt and med grønne bønner

Nemmere bliver det ikke! Wok, wok-amok. Og så er det sådan jeg bedst kan lide min and! Altså lynstegt......


Opskriften er til 2 personer




1 andebryst 
lidt olie til stegning 
1-2 tsk. sukker 
250 g grønne bønner, 
enderne nippede 
1 løg i både 
1 grøn peberfrugt 
½ dl østerssauce 
½ dl vand 
sød basilikum (thaibasilikum) 

TILBEHØR
kogte ris


Skær andebrystet i skiver, og steg dem i olie i en varm wok i 1 minut. Kom sukker på og derefter grønne bønner. Steg i 2-3 minutter, tilsæt løg og peberfrugt, og steg i yderligere 1 minut. Tilsæt østerssauce og vand, og lad det hele koge op. Tag wokken af varmen, tilsæt plukket basilikum, og servér straks med kogte ris. 

Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann