Søg i denne blog

mandag den 6. juni 2011

Salatruller med bøf og misomayo

Super enkel og let sommermad. Er I sultne, kan du servere ris eller nudler til. Jeg synes at de er skønne helt solo.


Og, ja....jeg ved det. I har fået salatruller før. Men jeg ELSKER dem og nu med misomayo!


Opskriften er til 2




2 bøffer 
lidt olie til stegning 
salt og peber 
ENDVIDERE: 
4 spsk. mayonnaise 
1 spsk. hvid miso - fås f.eks. på Naturesource.dk
2 spsk. limesaft 
2 spsk. soja 
1 spsk. flydende honning 
2 spsk. sesamfrø 
2 gulerødder i stave 
1 agurk, i stave 
1 hovedsalat, plukket 
2 avokadoer skåret i skiver 
1 rød chilipeber, hakket 
1 lille bundt koriander 
1 lille bundt mynte 
1 limefrugt i både 
Steg bøfferne i olie på en varm pande, eller gril dem på en grillpande. Krydr med salt og peber, og lad dem trække 5 minutter og skær dem derefter i strimler. 
Rør imens mayonnaise med miso, limesaft, soja, honning og sesamfrø. 
Anret kød, gulerødder, agurk, salat, avokado, chili, koriander, mynte og limebåde på et stort fad. Servér straks, og lad hver især omkring bordet selv fylde salatbladene med grønt og kød. Dyp i mayo, og nyd. 



Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann