Søg i denne blog

lørdag den 25. februar 2012

Kylling i garam masala


Elsker simpelthen simreretter.
Og her er der ingen undskyldning for ikke at købe en øko kylling! De fås efterhånden for ca. 100 kr. og her er altså mad til 4 mennesker........


1 kylling
olie og smør til stegning
2 løg, i både
4 fed hvidløg, i tynde skiver
2 spsk. garam masala
2 tsk. knust spidskommen
2 tsk. stødt koriander
4 knuste, grønne kardemommekapsler
1 dåse kokosmælk (400 ml)
1 dåse hakkede tomater (400 ml)
2 spsk. hakket ingefær
salt
ENDVIDERE
plukket koriander
ingefær, i julienne
naanbrød
evt. chutney
Del kyllingen i 8 stykker og brun den i smør og olie i en stor, varm gryde. Kom løg og hvidløg ved når kyllingen har taget godt med farve og lad dem sauterer med, uden at tage farve.
Tilsæt garam masala, spidskommen, koriander, kardemomme og ingefær på og lad det sauterer med kort. Kom kokosmælk og tomater på og lad kyllingen boble i ca. 40 minutter, eller til kyllingen er helt mør. Krydr med salt og servér straks toppet med koriander og ingefær og med lune naanbrød og evt. chutney til.

Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann