Elsker simpelthen simreretter.
Og her er der ingen undskyldning for ikke at købe en øko kylling! De fås efterhånden for ca. 100 kr. og her er altså mad til 4 mennesker........
1
kylling
olie
og smør til stegning
2
løg, i både
4
fed hvidløg, i tynde skiver
2
spsk. garam masala
2
tsk. knust spidskommen
2
tsk. stødt koriander
4
knuste, grønne kardemommekapsler
1
dåse kokosmælk (400 ml)
1
dåse hakkede tomater (400 ml)
2
spsk. hakket ingefær
salt
ENDVIDERE
plukket
koriander
ingefær, i julienne
naanbrød
evt. chutney
Del
kyllingen i 8 stykker og brun den i smør og olie i en stor, varm
gryde. Kom løg og hvidløg ved når kyllingen har taget godt med farve og lad dem
sauterer med, uden at tage farve.
Tilsæt
garam masala, spidskommen, koriander, kardemomme og ingefær på og lad det
sauterer med kort. Kom kokosmælk og tomater på og lad kyllingen boble i ca. 40 minutter,
eller til kyllingen er helt mør. Krydr med salt og servér straks toppet med koriander og ingefær og med lune naanbrød og evt. chutney til.
Ser lækkert ud. Det bliver vores lørdagskylling;-)
SvarSletJa og selvfølgelig skal kyllingen være øko.