Opskriften rækker til 8 personer.
250 g blødt smør
250 g sukker
½ stang vanilje, kornene
3 små æg
250 g mel
1 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
fintrevet skal af 1 øko citron
smør til formenen
GLASUR
2 spsk. past. æggehvide
3 spsk. citronsaft
3 ½ dl flormelis
ENDVIDERE
øko citronskal i julienne
Pisk smør og sukker luftigt
med vaniljen. Kom æggen i et ad gangen. Bland mel, bagepulver og salt sammen og vend det i massen sammen
med revet citronskal.
Smør 8 små ringforme med
smør og sæt dem på en bageplade på bagepapir. Fyld dem med dej lidt mere end
halvt op. Bag kagerne ved 180 grader i ca. 30 minutter, eller tjek med en
tandstik. Køl kagerne helt af og skær dem over i halve.
Rør æggehvide med
citronsaft og flormelis. Fordel glasuren på kagerne. Pynt med julienne af
citronskal
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Tia Borgsmidt
Foto: Tia Borgsmidt