Opskriften rækker til 8 personer.
250 g blødt smør
250 g sukker
½ stang vanilje, kornene
3 små æg
250 g mel
1 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
fintrevet skal af 1 øko citron
smør til formenen
GLASUR
2 spsk. past. æggehvide
3 spsk. citronsaft
3 ½ dl flormelis
ENDVIDERE
øko citronskal i julienne
Pisk smør og sukker luftigt
med vaniljen. Kom æggen i et ad gangen. Bland mel, bagepulver og salt sammen og vend det i massen sammen
med revet citronskal.
Smør 8 små ringforme med
smør og sæt dem på en bageplade på bagepapir. Fyld dem med dej lidt mere end
halvt op. Bag kagerne ved 180 grader i ca. 30 minutter, eller tjek med en
tandstik. Køl kagerne helt af og skær dem over i halve.
Rør æggehvide med
citronsaft og flormelis. Fordel glasuren på kagerne. Pynt med julienne af
citronskal
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Tia Borgsmidt
Foto: Tia Borgsmidt
Skøn ide med små citronmåner. Love it :-)
SvarSletKH
B
Ja, man må jo godt tage mere end en :-)
SvarSletSavner den visuelle del...
SvarSletKan levende forestille mig dem på et kagebord, eller som en overraskende dessert!
Ja, Nada. Enig....lissom en kogebog uden billeder. Ik godt. Opskriften er fra Go Morgen. Nåede ikke at tage et billede.....Næste gang :-)
SvarSlet