Jep! Jeg lader som om at det er sommer.......
Søg i denne blog
tirsdag den 24. april 2012
Misosuppe med kylling
Her er en nem version, der også gør det muligt at bruge suppen som morgenmad!
Når jeg har virkelig travlt om morgnen, tager jeg et brev instant miso i lommen og drikker det til morgenmad, når jeg når frem på jobbet. Effektivt - men denne version er stadig voldsom nem, og klart at foretrække.
Opskriften er til 2-4 personer, alt efter hvornår på dagen den indtages (og af hvem, for pokker!)
1
½ liter vand
2
kylingebryster, i strimler
100
g nudler, gerne udon
1
bundt forårsløg
100
g mørk miso
50
g babyspinat
2-3
spsk. soja
Kog
vandet op i en elkedel.
Skær
kyllingen i tynde strimler.
Hæld
det kogende vand i en gryde og kom kyllingen i gryden og lad det koge i 1-2
minutter.
Kom
nudlerne i vandet og lad det hele koge i yderligere 4-5 minutter, eller til
nudlerne er møre og kyllingen gennemtilberedt.
Snit
imens forårsløgene i tynde, skrå skiver.
Hæld
lidt af vandet i en kop og rør misoen ud i det.
Tag
gryden med nudler og kylling af varmen. Kom misoen i sammen med forårsløg og
spinat.
Smag
til med soja og servér straks.
TIP: miso kan købes i
helsekosten. Jeg har brugt en mørk miso med rug. Du kan også finde den på www.naturesource.dk
Opskrift: Louisa Lorang
Footo: Line Falck
Abonner på:
Opslag (Atom)