Søg i denne blog

torsdag den 19. januar 2012

SPICY PORK WRAP


Allerførst: 
Undskyld at jeg skred uden at sige god jul og godt nytår og det hele! 
Jeg har holdt 1 måneds fantastisk ferie/arbejdslejr (næsten) uden internet, helt uden TV og totalt med min familie og masser af mad. Taget 10 kg på, fået et par fregner og boet skønne steder i min favorit stat Texas! Nu er jeg hjemme og her får I lige en hurtig cowgirl-opskrift.....
......Og så godt nytår for pokker!

Opskriften er til 4 som forret eller let frokostret


1 dl muscovadosukker (eller brun farin)
1 spsk. flagesalt
1 spsk. tørret oregano
1 tsk. stødt kanel
1-2 tsk. cayennepeber
2 tsk. chiliflager
1 svinemørbrad
ENDVIDERE
1/4-1/2 hvidkål eller 1 spidskål
2-3 spsk. limesaft
2-3 spsk. olivenolie
4 tortillas
creme fraiche
limebåde
evt. hotsauce

Bland sukker, flagesalt, oregano, kanel, cayenne og chili sammen i en frysepose. Især sukkeret kan være svært at få fordelt, så det er nemmest med fingrene igennem posen.
Puds mørbraden, del den i to stykker og kom den i posen sammen med rubben. Lad mørbraden trække i mindst 30 minutter i køleskab – gerne natten over.
Grill mørbraden på en varm grill. Eller steg den på en varm pande i en smule olie. Lad den ikke få alt for høj varme, så risikerer du at sukkeret brænder –og vend den ofte.
Snit imens kålen fint og vend den med limesaft og olivenolie.
Skær mørbraden i skiver og fyld kål og mørbrad i lune tortillas. Servér straks med cremefraiche, limebåde og evt. hotsauce til.

Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Line Falck