Søg i denne blog

fredag den 15. juli 2011

Bærsalat med vaniljesirup

Nem og super dejlig bærsalat. Spis den med vaniljeis eller flødeskum til. eller bare som den er.

Opskriften rækker til 6 personer.



             1 stang vanilje
 2 dl sukker
 1 dl vand
ENDVIDERE
400 g jordbær
125 g hindbær
125 g blåbær
125 g brombær
125 g ribs
100 g hakket mørk chokolade
100 g hakket hvid chokolade
evt. flødeskum eller vaniljeis
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom vaniljekorn, vaniljestang, sukker og vand i en kasserolle og kog det op i 3-5 minutter. Tag siruppen af varmen og køl den helt ned inden brug.
Skær evt. jordbærrene i mindre stykker og vend forsigtigt bærrene med vaniljesirup og den hakkede chokolade. Anret bærrene i skåle eller høje glas og servér dem evt. med flødeskum eller vaniljeis til.

Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann