Jeg laver gerne en stor portion sukkersirup og opbevarer den i køleskabet - så jeg liiiiige kan fikse en drink eller en lemonade.
Orker du ikke det kan du bruge lys agavesirup. Det er mindst lige så godt!
SUKKERSIRUP:
2 dl vand + 2 dl sukker. Kog op til sukkeret er smeltet. Afkøl helt og opbevar i køleskab. Hep.....
1 grannysmith æble
4 cl vodka
2 cl sukkersirup
4 cl limesaft
1 dl danskvand
en tynd skive æble til pynt
· Skær æblet i både og fjern kernehuset.
· Blend isterninger, æble, vodka, sirup og lime i 1 minut. Sigt evt. drinken.
· Hæld drinken i et stort glas og top med danskvand.
· Servér straks, gerne pyntet med tynde skiver æble, lime og sugerør.
Opskrift: Louisa Lorang, Mad & Venner
Foto: Line Falck