Her er en nem version, der også gør det muligt at bruge suppen som morgenmad!
Når jeg har virkelig travlt om morgnen, tager jeg et brev instant miso i lommen og drikker det til morgenmad, når jeg når frem på jobbet. Effektivt - men denne version er stadig voldsom nem, og klart at foretrække.
Opskriften er til 2-4 personer, alt efter hvornår på dagen den indtages (og af hvem, for pokker!)
1
½ liter vand
2
kylingebryster, i strimler
100
g nudler, gerne udon
1
bundt forårsløg
100
g mørk miso
50
g babyspinat
2-3
spsk. soja
Kog
vandet op i en elkedel.
Skær
kyllingen i tynde strimler.
Hæld
det kogende vand i en gryde og kom kyllingen i gryden og lad det koge i 1-2
minutter.
Kom
nudlerne i vandet og lad det hele koge i yderligere 4-5 minutter, eller til
nudlerne er møre og kyllingen gennemtilberedt.
Snit
imens forårsløgene i tynde, skrå skiver.
Hæld
lidt af vandet i en kop og rør misoen ud i det.
Tag
gryden med nudler og kylling af varmen. Kom misoen i sammen med forårsløg og
spinat.
Smag
til med soja og servér straks.
TIP: miso kan købes i
helsekosten. Jeg har brugt en mørk miso med rug. Du kan også finde den på www.naturesource.dk
Opskrift: Louisa Lorang
Footo: Line Falck
Ingen kommentarer:
Send en kommentar