Måske verdens nemmeste dessert. Og så smager den som en mellemting af rødgrød med fløde, citronfromage og fløderand.....Kun gode ting!
Lav den dagen i forvejen og servér den til de sødeste du kender.
Opskriften er til 6 personer.
4
blade husblas
1
stang vanilje
5
dl piskefløde
1
½ dl sukker
2
tsk. økologisk citronskal
½
dl citronsaft
ENDVIDERE
200
g hindbær
evt.
citronmelisse
Læg
husblassen i blød i kold vand i 5-10 minutter.
Flæk
imens vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom vaniljekorn og stang, fløde,
sukker, citronsskal og citronsaft i en kasserolle og lad det koge op. Tag
kasserollen af varmen. Klem vandet af husblassen og smelt den i den varme
fløde. Sigt massen og fordel den i 6 glas.
Husk der skal være plads til bær.
Sæt
dem i køleskab i mindst 4 timer eller natten over.
Pynt
pannacottaen med hindbær og evt. lidt citronmelisse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar