Søg i denne blog

torsdag den 28. juni 2012

Citron-pannacotta med hindbær


Måske verdens nemmeste dessert. Og så smager den som en mellemting af rødgrød med fløde, citronfromage og fløderand.....Kun gode ting!
Lav den dagen i forvejen og servér den til de sødeste du kender.

Opskriften er til 6 personer.


4 blade husblas
1 stang vanilje
5 dl piskefløde
1 ½  dl sukker
2 tsk. økologisk citronskal
½ dl citronsaft
ENDVIDERE
200 g hindbær
evt. citronmelisse

Læg husblassen i blød i kold vand i 5-10 minutter.
Flæk imens vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom vaniljekorn og stang, fløde, sukker, citronsskal og citronsaft i en kasserolle og lad det koge op. Tag kasserollen af varmen. Klem vandet af husblassen og smelt den i den varme fløde.  Sigt massen og fordel den i 6 glas. Husk der skal være plads til bær.
Sæt dem i køleskab i mindst 4 timer eller natten over.
Pynt pannacottaen med hindbær og evt. lidt citronmelisse.

 Opskrift & foto: Louisa Lorang

Ingen kommentarer:

Send en kommentar