Søg i denne blog

onsdag den 14. december 2011

Snebolde med lemoncello


Køb en god limoncello og brug gerne en hjemmelavet marcipan. Så bliver man virkelig glad!
Opskriften giver nok snebolde til en sneboldkamp!





200 g marcipan (gerne hjemmelavet)
1 tsk. fintrevet øko citronskal
2 spsk. lemoncello
3 spsk. flormelis
evt. lidt flormelis til hænderne
150 g hvid chokolade
kokos
Ælt marcipanen sammen med citronskal, lemoncello og 3 spsk. flormelis. Brug lidt flormelis på hænder og bord, så det ikke klistre fast. Til kugler på størrelse med hasselnødder og sæt dem i køleskabet i 1 time.
Smelt chokoladen over vandbad. Pas på den ikke får for meget varme, tag den gerne af inden alt chokoladen er smeltet og lad den smelte færdig uden varme. Overtræk sneboldene med hvid chokolade og rul dem i kokos. Lad chokoladen størkne i køleskab inden servering.

Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann

4 kommentarer:

  1. Uhmmm hvor ser de lækre ud - jeg elsker lemoncello, så forfriskende :D

    - Maj :)

    SvarSlet
  2. wow, de ser lækre ud. Dem bliver jeg nødt til at lave!

    SvarSlet
  3. Sikke en spændende kombination. Den vil jeg prøve ved lejlighed :-) Kirsten

    SvarSlet
  4. De er klart bedst med hjemmelavet marcipan. Og lemoncello er skønt! Enig!
    Håber at I bliver glade :-)
    Kh L

    SvarSlet