Køb en god limoncello og brug gerne en hjemmelavet marcipan. Så bliver man virkelig glad!
Opskriften giver nok snebolde til en sneboldkamp!
200 g marcipan (gerne
hjemmelavet)
1 tsk. fintrevet øko
citronskal
2 spsk. lemoncello
3 spsk. flormelis
evt. lidt flormelis til
hænderne
150 g hvid chokolade
kokos
Ælt marcipanen sammen med
citronskal, lemoncello og 3 spsk. flormelis. Brug lidt flormelis på hænder og
bord, så det ikke klistre fast. Til kugler på størrelse med hasselnødder og sæt
dem i køleskabet i 1 time.
Smelt chokoladen over
vandbad. Pas på den ikke får for meget varme, tag den gerne af inden alt
chokoladen er smeltet og lad den smelte færdig uden varme. Overtræk sneboldene
med hvid chokolade og rul dem i kokos. Lad chokoladen størkne i køleskab inden
servering.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Uhmmm hvor ser de lækre ud - jeg elsker lemoncello, så forfriskende :D
SvarSlet- Maj :)
wow, de ser lækre ud. Dem bliver jeg nødt til at lave!
SvarSletSikke en spændende kombination. Den vil jeg prøve ved lejlighed :-) Kirsten
SvarSletDe er klart bedst med hjemmelavet marcipan. Og lemoncello er skønt! Enig!
SvarSletHåber at I bliver glade :-)
Kh L