I dag har jeg testet vegetarburgere til Go Morgen Danmark i morgen.
Opskriften får du i morgen, sammen med to andre bælgfrugt opskrifter. Den står nemlig på tre retters bælgfrugt menu fra klokken 6:49 i morgen!
Kig med, måske bliver du sulten?
Søg i denne blog
torsdag den 12. april 2012
onsdag den 11. april 2012
Dagens Dejlige
Citronfromage! Elsker det virkelig.
I dag fik jeg det hos Nose2Tail i Kødbyen, sammen med en hel masse andet dejligt. Jeg holdt nemlig en ret så forsinket julefrokost for min troaste snitte-hjælper Aurea, der næsten altid er med mig til foto.
Skøn citronfromage, men må dog indrømme at den søde flødeskum på toppen røg i min kaffe..... Mormor med mormor på.....
Se hvad jeg mere fik på foodspotting :)
I dag fik jeg det hos Nose2Tail i Kødbyen, sammen med en hel masse andet dejligt. Jeg holdt nemlig en ret så forsinket julefrokost for min troaste snitte-hjælper Aurea, der næsten altid er med mig til foto.
Skøn citronfromage, men må dog indrømme at den søde flødeskum på toppen røg i min kaffe..... Mormor med mormor på.....
Se hvad jeg mere fik på foodspotting :)
tirsdag den 10. april 2012
Dagens Dejlige
Ren nostalgi! En popcorn-slikkepind i Tivoli.
Jeg prøvede at lave disse allerede da jeg var 6 år. Resultatet var so so, men tror jeg er klar til at tage udfordringen op igen.
Den her slikkepind sloges jeg om med en 2 årige. Han vandt!
Jeg prøvede at lave disse allerede da jeg var 6 år. Resultatet var so so, men tror jeg er klar til at tage udfordringen op igen.
Den her slikkepind sloges jeg om med en 2 årige. Han vandt!
mandag den 9. april 2012
Dagens Dejlige
Ja, det lyder måske mærkeligt. Men i dag var den dejlige, påskens sidste solæg med et glas crémant. Uhhh....det MÅ gå hen og blive en klassiker :-)
søndag den 8. april 2012
Dagens Dejlige
....var lammeryg hos svigerfamilien. Skøn hjemmeavl med hele balladen.
Her kan du se den nærmeste familie ( lammeryggens altså!)
Her kan du se den nærmeste familie ( lammeryggens altså!)
lørdag den 7. april 2012
Dagens Dejlige
En pause fra påskemaden! Og en enkel hummus lavet på røde linser. Opskriften kommer til et morgentv nær dig om ikke så længe :)
Hot nudelsuppe med rejer
Når du får fat i galangarod
(tjek dit asiatiske supermarked), så køb rigeligt. Det du ikke bruger med det
samme, kan nemlig fryses. Og det er virkelig dejligt at have i nærheden når du
leger med det asiatiske køkken.
1-2 spsk. rød karrypasta, efter
smag
20 g ingefær i skiver
10 g galangarod, i skiver
1 lille bundt korianderstængler
3 limeblade
1 spsk. sukker
1 tsk. rejepasta – kan undlades
2-3 spsk. fiskesauce
¼ dl limesaft
1 liter vand eller hønsefond
ENDVIDERE
100 g nudler, gerne udon
125 g rå rejer, bæredygtige
1 håndfuld plukket koriander
2 forårsløg, i tynde skrå
skiver
50 g enokisvampe
Kom rød karry, ingefær,
galanga, korianderstilke, limeblade, sukker, rejepasta, fiskesauce, limesaft og
vand eller hønsefond i en stor gryde og lad det småkoge i 20 minutter.
Sigt suppen og sæt den over
blusset igen.
Kog nudlerne efter anvisningen
på pakken og dræn vandet af dem.
Kom rejerne i suppen og lad dem
koge med i 1-2 minutter, eller til de er lyserøde.
Fordel nudler, koriander,
forårsløg og enoki i 2 store skåle og hæld suppen og rejer over.
Servér straks.
Abonner på:
Opslag (Atom)