Er solæg! Nok den eneste tradition jeg har til påske.
Æggene er så salte, at det hyler i hjernen når du spiser dem. Skyl ned med snaps.....det er lykke.
Opskriften får du i øvrigt på tirsdag i Go Morgen.
Søg i denne blog
søndag den 1. april 2012
lørdag den 31. marts 2012
Dagens Dejlige
Uhhhh! I dag har jeg spist grønkålschips.....og så hurtigt at jeg måtte nøjes med at fotograferer bøtten. Kæft de er gode, selv for en skumbanan-pige som mig.
Find dem hos raw&more som jeg netop har sendt en kærlighedserklæring til!!
Find dem hos raw&more som jeg netop har sendt en kærlighedserklæring til!!
fredag den 30. marts 2012
Pasta med bacon & salvie
Servér dampede grøntsager eller en stor, fyldig salat som forret eller tilbehør.
Opskriften er til 2 personer.
250 g frisk båndpasta, gerne fuldkornspasta
100 g bacon i strimler
2 kyllingebryster i strimler
olivenolie til stegning
3 fed hvidløg i tynde skiver
10-15 salvieblade
salt og peber
rigeligt revet parmesan
Kog pastaen al dente i rigeligt, saltet vand. Rist baconen næsten sprød i olie i en stor, dyb pande, og kom kyllingen på. Lad det hele stege lidt. Tilsæt hvidløg, og lad kyllingen stege til gennemstegt. Kom til sidst salvie og pasta på, gerne med en smule af kogevandet. Krydr med salt og rigeligt peber, og servér straks toppet med rigeligt parmesan.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Opskriften er til 2 personer.
250 g frisk båndpasta, gerne fuldkornspasta
100 g bacon i strimler
2 kyllingebryster i strimler
olivenolie til stegning
3 fed hvidløg i tynde skiver
10-15 salvieblade
salt og peber
rigeligt revet parmesan
Kog pastaen al dente i rigeligt, saltet vand. Rist baconen næsten sprød i olie i en stor, dyb pande, og kom kyllingen på. Lad det hele stege lidt. Tilsæt hvidløg, og lad kyllingen stege til gennemstegt. Kom til sidst salvie og pasta på, gerne med en smule af kogevandet. Krydr med salt og rigeligt peber, og servér straks toppet med rigeligt parmesan.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
torsdag den 29. marts 2012
Dagens Dejlige
.....er bobler!
Faktisk 26 forskellige slags på tre timer, til hyggelig smagning hos Aller.
Her en af favoritterne.
Faktisk 26 forskellige slags på tre timer, til hyggelig smagning hos Aller.
Her en af favoritterne.
onsdag den 28. marts 2012
Dagens Dejlige
Til dem der er i tvivl: Jeg spiser meget. Mit nye faste punkt på bloggen tager udgangspunkt i min store appetit og hedder:
Dagens Dejlige
Her kan du følge med i hvad jeg spiser, hvor jeg spiser og måske med hvem hvem jeg spiser?
Der er intet der er for pinligt eller smart - for jeg spiser nemlig det hele.
I dag har jeg spist frokost på Brdr. Prices restaurant - og netop derfra kommer Dagens Dejlige Reuben Sandwich, som i brødrenes version er med sprængt oksebryst. og naturligvis sauerkraut.
Hep siger jeg bare - og tager mig en lille en på øjet.
![]() |
Reuben Sandwich hos Brødrende Price |
Følg med og se hvad der ryger indenbords i morgen :-)
Jeg tager dog forbehold for, at der er dage der er så travle, at Dagens Dejlige ikke når at blive dokumenteret.......
Håber at du vil spise med.
Kh L
Søde kartofler med chilisauce
Top-syndige, sprøde kartofler.
Spis dem som snack, som forret eller som et del af et stort måltid med masser
af småretter.
Den hjemmelavede chilisauce kan
holde sig i et par uger i køleskabet. Lav gerne ekstra og brug den til
forårsruller, risretter, nudelsalater eller i en burger måske?
Opskriften er til 2 personer som snack eller forret.
CHILISAUCE:
1 rød chili, hakket
1 dl sukker
1 dl risvineddike
SPRØDE KARTOFLER:
2-3 søde kartofler
1 æg, pisket
2-3 dl rasp, helst panko
olie til stegning
plukket koriander
lidt salat
kom chili, sukker og eddike i
en kasserolle og lad det lige koge op, til sukkeret er smeltet. Køl det dippen
helt af.
Skræl kartoflerne og skær dem i
skiver. Vend dem i æg og rasp og steg dem ved svag varme i olie på en varm
pande, til de er gyldne og gennemtilberedte. Det tager et par minutter eller 4
i alt.
Servér kartoflerne varme med
salat og sød chilisauce.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Line Falck
Abonner på:
Opslag (Atom)