Søg i denne blog

onsdag den 20. juni 2012

Grillede østers med pico de gallo


Det er ingen skam at grille sine østers - faktisk er det en rigtigt god måde at blive introduceret til østers på- De bliver nemlig fastere af en kort tud på grillen.
Behøver jeg at sige at pico de gallo også funker fint på rå østers?

Opskriften er til 4 personer.

400 g modne tomater
1 lille løg
1 grøn chili, gerne en frisk jalapeno
1 bundt koriander
saft af 1-2 lime
salt
ENDVIDERE:
12-24 østers

Blend tomater, løg, chili og koriander i en foodprocessor (eller hak det hele i hånden – det er også dejligt!). Smag til med lime og salt.
Skyl østersene. Læg hele østers på den varme grill og lad dem grille i 4-6 minutter (alt efter hvor varm grillen er). Tag dem af – det er nemmest med en grillhandske – og lad dem køle lidt af. Åben østersene med en østers kniv, løsn dem og server dem straks med pico de gallo. 

Opskrift: Louisa Lorang

2 kommentarer:

  1. Hej Louisa

    MUMS! Det var virkelig en rigtig lækker måde af få østers på. Jeg var meget begejstret og har skrevet lidt om det her ;-)

    Kh Malou

    SvarSlet
    Svar
    1. Dejligt! Jeg er også vild med grillede østers! Tak for link :-)

      Kh L

      Slet