Top klassiker med ny frakke.....ÆÆÆÆÆÆÆÆLSKER snitsel. Og kan du få fingrene i den japanske pankorasp, bliver oplevelsen helt i top.....
Opskriften er til 2 personer.
saft og skal af 1 økologisk citron
100 g flydende honning
2 spsk. hvidvinseddike
2 store bananskalotteløg i skiver
ENDVIDERE:
2 skinkesnitsler
salt og peber
1 dl hvedemel
1 æg, pisket
2 dl groft rasp (gerne panko)
olie til stegning
høvlet peberrod
kapersbær
TILBEHØR:
100 g rucola (vendt med en smule af de syltede løg)
400 g ristede kartofler
Skræl det yderste gule af citronen med en tyndskræller eller en kartoffelskræller, og skær skrællen i tynde strimler. Kom citronskal, citronsaft, honning, eddike og løg i en kasserolle, og lad det simre uden låg i 10-15 minutter. Lad løgene køle i lagen.
Krydr snitslerne med salt og peber, og vend dem i mel og derefter æg og rasp. Steg dem i olie på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte.
Anret snitslerne med syltede løg, kapersbær og peberrod. Servér straks med rucolasalat og ristede kartofler til.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Du forstår nu altså også at "sælge" det :-D Det ser virkelig godt ud, så nu har jeg lyst til schnitzel - selvom jeg lige har spist mig mæt i suppe.....
SvarSletMange hilsner
Birthe
PS. Jeg er umådelig stolt over at være på din blogsliste - tak! :-)
Hæ! Jeg er:
SvarSlet1) Glad for at du skriver snitsel med Z. Det gør jeg altid, men bliver rettet i korrektur.
2) Glad for at du bliver sulten (igen)
3) Såååååå glad for at være på DIN blogliste - du er jo blog-dronningen. Så tak herfra :-)
KH L
Nogle gange skal man bare ikke give efter for korrektur - jeg skriver det også altid med z :-D
SvarSlet- nu rødmer jeg helt, tak :-)
Mange hilsner
Birthe
Mmmm Panko! En snedig ide at slippe af med tørt brød, og en syndig god panering!
SvarSlet