Søg i denne blog

mandag den 2. april 2012

Dagens Dejlige

I dag måtte jeg slås med fotograf Anders Schønnemann om denne dejlige kyllingeburger med avokado aioli. Han vandt, men heldigvis havde jeg to. 
Aiolien er lavet af blendet avokado, olivenolie, salt og bagte hvidløg, Hele opskriften kommer i FEMINA i uge 24.





4 kommentarer:

  1. Hej Louisa.
    Lyder vildt lækkert - men det er da lidt tarveligt, at vi skal vente til uge 24 med at få opskriften.
    Længselsfulde hilsener
    Pia

    SvarSlet
    Svar
    1. Siden det er dig, kommer avokado-aiolien her:


      8 fed hvidløg
      2 modne avokadoer
      3 spsk. olivenolie
      salt
      1-2 spsk. citronsaft

      Skær toppen af hvidløget og bag det ved 200 grader til det er helt blødt, ca. 20 minutter. Lad det køle en smule. Pres hvidløgsfedene ud af skallerne og blend dem sammen med kødet af to avokadoer, til cremen er helt glat. Tilsæt olie lidt ad gangen og smag til med salt og lidt citronsaft.
      Uhmmmmm....

      God påske
      Kh L

      Slet
    2. Hej Louisa.
      Tusind tak - det var sødt af dig. Glæder mig til at lave og smage den.
      God påske til dig
      KH
      Pia

      Slet