I dag måtte jeg slås med fotograf Anders Schønnemann om denne dejlige kyllingeburger med avokado aioli. Han vandt, men heldigvis havde jeg to.
Aiolien er lavet af blendet avokado, olivenolie, salt og bagte hvidløg, Hele opskriften kommer i FEMINA i uge 24.
Hej Louisa.
SvarSletLyder vildt lækkert - men det er da lidt tarveligt, at vi skal vente til uge 24 med at få opskriften.
Længselsfulde hilsener
Pia
Siden det er dig, kommer avokado-aiolien her:
Slet8 fed hvidløg
2 modne avokadoer
3 spsk. olivenolie
salt
1-2 spsk. citronsaft
Skær toppen af hvidløget og bag det ved 200 grader til det er helt blødt, ca. 20 minutter. Lad det køle en smule. Pres hvidløgsfedene ud af skallerne og blend dem sammen med kødet af to avokadoer, til cremen er helt glat. Tilsæt olie lidt ad gangen og smag til med salt og lidt citronsaft.
Uhmmmmm....
God påske
Kh L
Hej Louisa.
SletTusind tak - det var sødt af dig. Glæder mig til at lave og smage den.
God påske til dig
KH
Pia
Lige over :)
SletKh L