Søg i denne blog

fredag den 30. marts 2012

Pasta med bacon & salvie

Servér dampede grøntsager eller en stor, fyldig salat som forret eller tilbehør.


Opskriften er til 2 personer.




250 g frisk båndpasta, gerne fuldkornspasta 
100 g bacon i strimler 
2 kyllingebryster i strimler 
olivenolie til stegning 
3 fed hvidløg i tynde skiver 
10-15 salvieblade 
salt og peber 
rigeligt revet parmesan 

Kog pastaen al dente i rigeligt, saltet vand. Rist baconen næsten sprød i olie i en stor, dyb pande, og kom kyllingen på. Lad det hele stege lidt. Tilsæt hvidløg, og lad kyllingen stege til gennemstegt. Kom til sidst salvie og pasta på, gerne med en smule af kogevandet. Krydr med salt og rigeligt peber, og servér straks toppet med rigeligt parmesan.



Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann

2 kommentarer:

  1. Hey der var mer' af det salvie, og nu springer min plante/busk også snart ud i fuld flor. Hvis ikke det var for dig havde jeg kun brugt salvie til Saltimbocca

    SvarSlet
    Svar
    1. Ih hvor dejligt M
      Ja, jeg kan godt lide salvie ;-) more to come..... Tror jeg....
      Kh L

      Slet