Servér cashewnødderne som snack til en dejlig drink, brug
dem i en salat eller kom dem i lommen – til når du går sukkerkold.
200 g cashewnødder
1 spsk. groft salt
1 tsk. cayennepeber
2 tsk. sød, gerne røget paprika
1 spsk. tørret oregano
1 spsk. citronsaft
1 spsk. flydende honning
Vend cashewnødderne med salt, cayenne, paprika, oregano,
citronsaft og honning og bred dem ud på bagepapir på en bageplade. Rist dem ved
200 grader i en varm ovn i 15-20 minutter, eller til de er gyldne og sprøde.
Vend i dem undervejs, så de alle sammen får lige meget varme. Ladd em køle helt
af og servér dem som snacks.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Line Falck
Tak til Maria H. for lån af lækre fødder og smukke stiletter.
Uhmm, LOVE the nuts AND the shoes :-D
SvarSletKH
B
HVOR er de sko fra..? Det er simpelthen en umulighed for mig at leve videre uden <3
SvarSletKram
Sus
Skoene er fra Ted Baker og den søde fodmodel (og skoejer) er Maria H :-)
SvarSletHåber du finder dem!
Kh L