Du kan bruge andre hvide fisk til denne opskrift. F.eks. lange, sej eller kulmule.
.....og når du koger grove ris: salt først når risene er møre. Det forkorter kogetiden væsenligt!
Opskriften er til 2 personer
250 g torsk, uden skind og ben
½ spsk. rød karry
2 tsk. hakket ingefær
¼ bundt koriander
1 tsk. salt
olie til stegning
ENDVIDERE:
1 dl hakkede peanuts
½ bundt mynte
½ bundt koriander
limebåde
sød chilisauce
TILBEHØR:
100 g blandet salat
kogte grove ris
Blend torsk, karry, ingefær, koriander og salt i en foodprocessor eller minihakker. Form farsen til 8-10 flade fiskefrikadeller, og steg dem gyldne i olie på en varm pande.
Vend peanuts, mynte og koriander, og anret fiskefrikadellerne med krydderurtesalat. Servér straks med limebåde, sød chilisauce, blandet salat og kogte ris.
Opskrift: Louisa Lorang, fra Femina
Foto: Anders Schønnemann
Haps, de ser vel nok lækre ud! :-)
SvarSletKH
B
Lige over, B ;-)
SvarSletKh L
Mums, savler allerede :$
SvarSletDet værste er dog at få god frisk fisk et sted fra :( (Mon nogle af de her "dør-leverings-firmaer" har en ok kvalitet, især når man vi begge er vokset op i fiske-områder).