Søg i denne blog

tirsdag den 11. januar 2011

Rå mangochutney

Okay - det er ikke en rigtig chutney.....men brug den der, hvor du ellers ville anvende en chutney.....
.....det giver da mening!?!?!?!

Brug chutneyen til dahl eller prøv den til ristet lam, svin eller endda til fisk. Smag den til med chili efter smag – men lidt hot skal den være!

Opskriften er til 3-4 personer



100 g saltede pistacienødder med skal
1 mango
1 lille bundt mynte
1 lille bundt koriander
1 grøn chili, med eller uden kerner
3 forårsløg
saft af ½ citron
1 spsk. flydende honning
salt
Pil pistacierne, du skal ca. have 50 g tilbage, og hak nødderne groft. Skræl mangoen og skær kødet i små terninger. Hak mynte, koriander, chili og forårsløg. Rør citronsaft og honning og vend pistacier, mango, mynte, koriander og chili i. Smag til med salt.

Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann

4 kommentarer:

  1. Orj hvor jeg nyder at læse din blog, den er så ren og æstetisk - og dine opskrifter er ikke mindre end henrivende! Bliver enormt inspireret...

    - Maj

    SvarSlet
  2. Orh! Hvor er det bare den dejligste kommentar, jeg nogenside har fået.....
    .....Tak fordi du kigger forbi.

    Kh L

    SvarSlet
  3. Uhm, lige sådan noget jeg vil elske. Jeg elsker mango - især de lækre afrikanske - MUMS!

    KH
    B

    SvarSlet
  4. Er også kæmpe fan. Til alt!!!

    Må holde øje med de afrikanske....det ringer ikke lige en klokke. Men plejer at købe de der grimme pakistanske lidt aflange mangoer. De er guddommelige!

    Kh L

    SvarSlet