Søg i denne blog

fredag den 5. november 2010

Østers med pico de gallo

Pico de gallo er en frisk hotsauce der passer perfekt til østers. Servér den evt. ved siden af, så dine eventuelle gæster selv kan justerer.

Opskriften her passer til mellem 1-2 eller 4 personer. Alt efter hvor stor en østers fan du er.





2 spsk. limesaft
1 tsk. sukker
2 tomater
1 lille salatløg
1 grøn chili (med eller uden kerner)
1 lille bundt koriander
salt
ENDVIDERE
16 østers
salt eller knust is (Vælg is hvis de ikke bliver spist med det samme)
limebåde
Rør limesaft med sukker til sukkeret er opløst. Skær tomaterne i kvarte og fjern kernerne. Skær tomatkødet i små bitte terninger. Hak løg, chili og koriander fint og bland det med tomater og limesaft. Smag til med salt.
Åbn østersene med en østerskniv. Anret dem på et stort fad med knust is og kom en smule pico de gallo på hver østers. Servér straks med limebåde til.

Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann

4 kommentarer:

  1. Smukt billed og hvor lyder det bare indbydende. Jeg fik østers for første gang på Falsled Kro for et par år siden - med esdragon skum) - meget lækkert.
    Skaldyr var en fast del af menuen da jeg boede med min au pair familie på Martha's Vineyard, men desværre var jeg ikke så modig dengang :-)

    God weekend

    KH
    Birthe

    SvarSlet
  2. Ohhhh....jeg har både Falsled og skaldyr på menuen dagligt til gode!!!!

    Og lyder helt skønt med estragonskum!!! Må prøves. Jeg er nemlig ret stor østers fan.

    Og dejlig weekend lige over!

    KH L

    SvarSlet
  3. Det er selvfølgelig det der skal til, for at helbrede en forkølelse!
    Jeg vil straks drage afsted og finde nogle østers og smæske mig i de skønne E-vitaminer og proteiner mens jeg kigger søde Anders i øjene.....

    SvarSlet
  4. Ohhhh...jeg håber at det virker.
    Her er jeg mest på ultra-dirty-mama-stemme....Og det bliver vist ved lidt endnu.

    Jeg kunne i alt fald godt se at du havde fået en af de søde Anders'er ;-)

    God bedring og dejlig weekend

    Køs L

    SvarSlet