Men prøv lige at lave din egen. Det smager såååå fantastisk.
Og selvom jeg hverken er laktoseintolerant eller mælkeforskrækket, synes jeg at denne mandelmælk er toppen af poppen på min espresso.
Helt overskudsagtigt og noget jeg håber, nogen snart vil inviterer mig på, for herhjemme er tiden mere til neskaffe og letmælk. Så giv lige et kald hvis du har et hausfrau-moment og gi'r kaffe.
Opskriften giver 6-7 dl mandelmælk.
125 g mandler
koldt vand
ENDVIDERE:
7 dl koldt vand
1 knsp. salt1 spsk. agavesirup
Kom mandlerne i en skål, og dæk dem med koldt vand. Dæk skålen til, og sæt dem i køleskabet natten over. Dræn vandet fra, skyl dem, og kom mandler, 7 dl vand, salt og agavesirup i en blender. Blend i et par minutter, til mælken er fin og skummende. Si mælken gennem et etamine eller en fintmasket si.
Hæld mælken på en skoldet flaske, og opbevar den i køleskabet i 2-3 dage.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Opskriften giver 6-7 dl mandelmælk.
125 g mandler
koldt vand
ENDVIDERE:
7 dl koldt vand
1 knsp. salt1 spsk. agavesirup
Kom mandlerne i en skål, og dæk dem med koldt vand. Dæk skålen til, og sæt dem i køleskabet natten over. Dræn vandet fra, skyl dem, og kom mandler, 7 dl vand, salt og agavesirup i en blender. Blend i et par minutter, til mælken er fin og skummende. Si mælken gennem et etamine eller en fintmasket si.
Hæld mælken på en skoldet flaske, og opbevar den i køleskabet i 2-3 dage.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Vild med din blog! Det er som at høre dig tale i virkeligheden, når jeg læser hvad du skriver!
SvarSletGlæder mig til mandag......
Jeg er så sulten at maven knurrer!
Knus
Marie