Søg i denne blog

tirsdag den 1. maj 2012

Dagens Dejlige

Endelig virkelig dejlig! Sardiner fra dåsen, salat, citron og aioli. Og med ung rose' til......jep, en god dag i dag!

mandag den 30. april 2012

Dagens Dejlige

Hahahahaha! Okay nu begynder galskaben......
......jordbær med fløde. Eller rettere jordbær med schlagsahne (staves det sådan?). Heldigvis var jordbærrene dejlige.
Har du et bud på hvor jeg befinder mig, er du velkommen til at skyde. Christianshavn kan i hvert fald ikke bryste sig af så potente desserter ;)


søndag den 29. april 2012

Dagens Dejlige

Hmmmmm.....grillet blæksprutte - ikke verdens bedste, men heldigvis simpelt tilberedt, bare med lidt hvidløg og persille.
Ku ha frygtet værre! Grøntsagerne lever bedre op til min frygt.......



lørdag den 28. april 2012

Dagens Dejlige

Billig kaffe og ostemad.......
......forbered jer på en uge med piiiiiiinlige mad-updates!

fredag den 27. april 2012

Byg-Otto med ærter

Dagens Dejlige indtog jeg tidligt i morges - og er som det fremgår af overskriften, en byg-otto med ærter og ricotta. Opskriften følger her - for det er jo weekend.

Opskriften er god som hovedret til to eller forret til 4.


2 dl perlebyg
2 fed hvidløg, hakkede
1 skalotteløg (eller 1 lille løg), hakket
olivenolie
1 dl hvidvin
125 g ricotta
30 g revet parmesan
2 dl bælgede ærter
salt og peber
ENDVIDERE:
1 potte ærteskud
1 spsk. citronsaft
høvlet parmesan

Kog perlebyggen mør, 15-20 minutter. Dræn vandet fra den og sautér imens hvidløg og løg i olie i en gryde. De skal ikke tage farve. Kom perlebyg på og lad den få ½ - 1 minut. Tilsæt hvidvin og lad dem koge op.
Kom ricotta ved og lad den varme op. Tilsæt parmesan og ærter og lad dem varme med i 1 minuts tid. Smag til med salt og peber.
Anret byg-ottoen toppet med ærteskud vendt med lidt citronsaft og mere parmesan. Servér straks.

Opskrit & foto: Louisa Lorang

torsdag den 26. april 2012

Dagens Dejlige

Okay, i dag har jeg vold-ædt chokolade. Ikke det sundeste i verden, så i morgen skal jeg nok være artig!



Tekst & foto: Louisa Lorang