Brug salaten som forret eller tilbehør til både fisk eller kød.
Dressingen er ret vanedannende, så gerne dobbelt portion. Den holder sig i op til en uge i køleskab
Opskriften er til 4 personer.
1½ spsk. sesamfrø
1 spsk. sukker
1 tsk. sesamolie
2 spsk. soja
1 tsk. risvineddike
2 spsk. vindruekerneolie
salt
ENDVIDERE
2 hjertesalater, plukkede
3 avokado, i skiver
plukket mynte
lidt limesaft
salt
1 spsk. sesam
limebåde
Rist sesamfrøene på en tør varm pande og knus dem derefter i en morter.
Rør sukker, sesamolie, soja, eddike, sesam og olie og smag til med salt. Anret salaten med avokado, mynte, lidt limesaft, salt og sesam og servér straks med dressing og limebåde.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto:: Anders Schønnemann