Endelig virkelig dejlig! Sardiner fra dåsen, salat, citron og aioli. Og med ung rose' til......jep, en god dag i dag!
Søg i denne blog
tirsdag den 1. maj 2012
mandag den 30. april 2012
Dagens Dejlige
Hahahahaha! Okay nu begynder galskaben......
......jordbær med fløde. Eller rettere jordbær med schlagsahne (staves det sådan?). Heldigvis var jordbærrene dejlige.
Har du et bud på hvor jeg befinder mig, er du velkommen til at skyde. Christianshavn kan i hvert fald ikke bryste sig af så potente desserter ;)
......jordbær med fløde. Eller rettere jordbær med schlagsahne (staves det sådan?). Heldigvis var jordbærrene dejlige.
Har du et bud på hvor jeg befinder mig, er du velkommen til at skyde. Christianshavn kan i hvert fald ikke bryste sig af så potente desserter ;)
søndag den 29. april 2012
Dagens Dejlige
Hmmmmm.....grillet blæksprutte - ikke verdens bedste, men heldigvis simpelt tilberedt, bare med lidt hvidløg og persille.
Ku ha frygtet værre! Grøntsagerne lever bedre op til min frygt.......
Ku ha frygtet værre! Grøntsagerne lever bedre op til min frygt.......
lørdag den 28. april 2012
fredag den 27. april 2012
Byg-Otto med ærter
Dagens Dejlige indtog jeg tidligt i morges - og er som det fremgår af overskriften, en byg-otto med ærter og ricotta. Opskriften følger her - for det er jo weekend.
Opskriften er god som hovedret til to eller forret til 4.

2 dl perlebyg
2 fed hvidløg, hakkede
1 skalotteløg (eller 1 lille løg), hakket
olivenolie
1 dl hvidvin
125 g ricotta
30 g revet parmesan
2 dl bælgede ærter
salt og peber
ENDVIDERE:
1 potte ærteskud
1 spsk. citronsaft
høvlet parmesan
Kog perlebyggen mør, 15-20 minutter. Dræn vandet fra den og
sautér imens hvidløg og løg i olie i en gryde. De skal ikke tage farve. Kom
perlebyg på og lad den få ½ - 1 minut. Tilsæt hvidvin og lad dem koge op.
Kom ricotta ved og lad den varme op. Tilsæt parmesan og ærter
og lad dem varme med i 1 minuts tid. Smag til med salt og peber.
Anret byg-ottoen toppet med ærteskud vendt med lidt
citronsaft og mere parmesan. Servér straks.
Opskrit & foto: Louisa Lorang
torsdag den 26. april 2012
Dagens Dejlige
Okay, i dag har jeg vold-ædt chokolade. Ikke det sundeste i verden, så i morgen skal jeg nok være artig!
Tekst & foto: Louisa Lorang
onsdag den 25. april 2012
Dagens Dejlige
Skøn pizza med ricotta aka foto-mad.
denne pizza kommer i FEMINA i uge 25......Uhmmmm siger jeg bare.
Delte naturligvis med fotografen!
Tekst & foto: Louisa Lorang
Abonner på:
Opslag (Atom)