Skøn ret der kan spises som frokost eller som aftensmad. Lav salaten med en rest steg, hvis du har.
Opskriften er til 6 personer.
1
dl balsamicoeddike
75
g flydende honning
ENDVIDERE
1
roastbeef ca. 1 kg
lidt
olie
salt
og peber
3-4
bananskalotteløg
mel
olie
til stegning
salt
SALAT
½
kg rødbeder
200
g rucola
oliveolie
salt
TILBEHØR
Ristet
rugbrød
Kom
eddike og honning i en kasserolle og lad det simre i 5-10 minutter, eller til
der er lidt ca. halvdelen tilbage. Sæt den koldt.
Brun
roastbeefen i lidt olie på en varm pande, krydr den med salt og peber og steg
den færdig i ovnen ved 180 grader. Den skal have en centrumstemperatur på 56-59
grader. Lad den trække lidt inden du skærer den.
Skær
løgene i skiver og vend dem med mel. Steg dem i varm olie til de er gyldne og
sprøde. Dryp dem af på køkkenrulle og krydr med salt.
Skræl
rødbederne og skær dem i tynde skiver på et mandolinjern.
Vend
rucola og rødbeder med olivenolie og salt og anret dem på 6 tallerkner. Top med
skiver af roastbeef og balsamicoglace. Kom sprøde løg øverst og servér straks med ristet rugbrød til.
Opskrift: Louisa Lorang
Så den i Go'morgen Danmark, det så virkeligt lækkert ud. Den skal jeg helt sikkert prøve en dag!
SvarSletTak Katrine.
SvarSletJeg håber at du kan li den :-)
Kh L