Kan du slet ikke skaffe røget and, kan du bruge tørret skinke i stedet.
Brug salaten som forret eller let frokostret.
Opskriften er til 2-4 personer.
2
pærer
1
friséesalat, plukket
lidt
citronsaft
lidt
ekstrajomfruolivenolie
salt
og peber
150
g Roquefort (eller anden blå ost)
75
g valnøddekerner
100
g røget and i tynde skiver
TILBEHØR
ristet rugbrød
ristet rugbrød
Skær
pærerne i skiver og kassér kernehusene. Vend pære og frisée med citron, olie,
salt og peber og anret salaten med Roquefort, valnøddekerner og røget and.
Servér straks med ristet rugbrød til.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Fantastisk - jeg har et stykke røget andebryst i fryseren, som jeg ikke lige vidste hvad jeg skulle gøre med! Det ved jeg nu:-) Nammenam... god weekend
SvarSletHeldige dig :-)
SvarSletGod weekend!