Søg i denne blog

søndag den 16. oktober 2011

Chokoladecreme med estragon og brombær

Estragon, brombær og chokolade er en super kombi. Agavesiruppen gør det bliver super nemt at marinerer brombær….men en sukkerlage kan bruges, hvis du ikke har noget agave.
Vær opmærksom på at chokoladecremen helst skal laves dagen i forvejen.

Opskriften er til 6 personer. 4 hvis I er fans.

  



2 dl piskefløde
200 g mælkechokolade
2 dl piskefløde
ENDVIDERE
3 stilke estragon, plukket
125 g brombær
½  dl agavesirup

Kom 2 dl piskefløde i en kasserolle og varm den op til lige under kogepunktet. Tag den af varmen. Hak chokoladen fint og smelt den i den varm fløde.
Pisk 2 dl fløde til blødt skum. Vend chokoladecremen med flødeskummet og fordel massen i 6 små glas eller kopper. Sæt cremen kold, helst til næste dag eller mindst 3-4 timer.
Vend estragon og brombær i agavesiruppen.
Anret chokoladecremen toppet med brombær og servér straks.

Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Line Falck

4 kommentarer:

  1. Fornemmer næsten den let parfumerede smag....;-)
    SMUKT anrettet, elsker blandingen af fine tallerkner og smukt glas!

    LaCucinaNada

    SvarSlet
  2. Tak Nada.
    Uhmmm....ja, der sker noget både med brombær og estragon og chokolade og estragon!
    Og har heldigvis en super regi-pusher i Sverige :-)

    Kh L

    SvarSlet
  3. Uhm, det lyder lækkert. Skal estragon hakkes - eller blot i som hele blade.

    Den må simpelthen afprøves.

    Kh
    Anne

    SvarSlet
  4. Hej Anne.

    nej, jeg plukker bare estragonen i. Jeg kan godt lide at den er lidt rustik. Så kan de kedelige også pille dem af, hvis de vil.
    Håber at du bliver glad!

    Kh L

    SvarSlet