Søg i denne blog

tirsdag den 21. juni 2011

Hindbærlemonade med basilikum

Denne lemonade er en smølf værdig. Den er ikke for sød og derfor god til mad eller som læskedrik for voksne (og meget gerne børn også!)

Opskriften giver ca. 750 ml

250 g hindbær
8 dl vand
1 dl agavesirup
1 stilk basilikum
saft af ½ lime
masser af isterninger

Kom hindbær, vand og agavesirup i en gryde og lad det koge op stille og roligt. Lad det simre helt svagt i 30 minutter, tilsæt basilikum og lad saften trække i en time. Hæld saften i en finmasket si og lad den dryppe ned i en skål, uden at du presser. Kassér bærrene, der er ikke mere smag i dem. Smag lemonaden til med limesaft og sæt den kold indtil servering. Servér den med masser af isterninger.

Opskrift: Louisa Lorang, fra Go Morgen Danmark

2 kommentarer:

  1. Yummy, det lyder LÆKKERT! :-)

    KH
    B

    SvarSlet
  2. Der sker noget når der kommer basilikum i. Det giver lige der dér voksne - til når man ikke vil have alkohol.

    Tror lige det er dig ;-)

    Kh L

    SvarSlet