Søg i denne blog

tirsdag den 24. maj 2011

QUINOASALAT MED HALLUMI OG MYNTE


Sund og simpel salat. Lav den på grillen eller brug en grillpande.

Opskriften er tilbehør til 3-4 personer.


1 ½ dl quinoa
salt
2 røde peberfrugter
1 squash
olivenolie
salt
250 g hallumi
ENDVIDERE
1 lille rødløg
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. flydende honning
¼ dl æbleeddike
½ dl olivenolie
1 lille bundt mynte, plukket
Skyl quinoaen og kog den i saltet vand i ca. 15 minutter, eller til den er mør. Hæld vandet fra den og lad den dryppe af i en si.
Skær imens peberfrugterne i både og squashene i skiver. Dryp begge dele med olivenolie og grill dem på en varm grill. Krydr med salt. Skær osten i skiver, dryp den med olie og grill den på en varme grill.
Hak imens løget fint. Rør sennep, honning, eddike og olie sammen. Kom det hakkede løg i og vend den varme grøntsager, quinoa og mynte med dressingen. Smag til med salt og servér straks.

Opskrift: Louisa Lorang

1 kommentar:

  1. Jeg ææææælsker halloumi, nok mere end godt er ;-) Kan spise det til alt og er vild med det i salater....

    KH
    B

    SvarSlet