Søg i denne blog

lørdag den 18. december 2010

Dadler med tallegio

Lav dadlerne klar og smid dem i en forvarmet ovn, når gæsterne ringer på døren. De er bedst varme, og du er bedst når forarbejdet er lavet.

Opskriften er til 3-4 personer som snack




12 store dadler
150 g tallegio, skåret i 12 stykker
ca. 80 g lufttørret skinke (6 skiver)
Skær et snit i toppen af dadlerne og fjern forsigtigt stenene. Fyld dadlerne med ost. Skær skinken over på midten, så du har 12 lange stykker i alt, og rul den om dadlerne. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 6-8 minutter, eller til skinken er sprød og osten varm.
Servér straks.


Af: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann

2 kommentarer:

  1. Uhmm, har aldrig fået dem med tallagio i, men det kan da kun gøre dem bedre :-)

    Så den anden dag en som havde kommet en mandel i, det tiltaler mig til, med det sprøde til den bløde dadel....

    KH
    B

    SvarSlet
  2. Gerne mandler - men altid hellere ost :-)
    Det salte og det søde er såååå dejligt-

    KH L

    SvarSlet