....og især i platte burgerboller.
Jeg skal nok smide en opskrift på hjemmebagte burgerboller på bloggen på et tidspunkt, så jeg ikke skal mobbes med denne skamfulde last....
.......Indtil da: Sesamboller med luft og tomme kalorier. HEP!
Opskriften er til 2 personer
2 røde peberfrugter i kvarter
lidt olie til stegning
salt
400 g hakket oksekød
lidt olie til stegning
salt og peber
100 g gedeost i skiver
ENDVIDERE:
2 burgerboller
lidt mayonnaise (gerne Hellmann’s)
50 g rucolasalat
1 lille rødløg i skiver
ketchup
Rist peberfrugterne i lidt olie på en varm pande, og krydr med salt. Form kødet til bøffer, og steg dem i lidt olie på en varm pande, til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber. Læg et stykke gedeost på hver, og gril dem i en varm ovn, til osten er blød. Flæk bollerne, og lun dem. Smør dem med lidt mayonnaise, og fyld dem med salat, peberfrugt, løg og bøf. Servér straks med ketchup til.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Opskriften er til 2 personer
2 røde peberfrugter i kvarter
lidt olie til stegning
salt
400 g hakket oksekød
lidt olie til stegning
salt og peber
100 g gedeost i skiver
ENDVIDERE:
2 burgerboller
lidt mayonnaise (gerne Hellmann’s)
50 g rucolasalat
1 lille rødløg i skiver
ketchup
Rist peberfrugterne i lidt olie på en varm pande, og krydr med salt. Form kødet til bøffer, og steg dem i lidt olie på en varm pande, til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber. Læg et stykke gedeost på hver, og gril dem i en varm ovn, til osten er blød. Flæk bollerne, og lun dem. Smør dem med lidt mayonnaise, og fyld dem med salat, peberfrugt, løg og bøf. Servér straks med ketchup til.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ingen kommentarer:
Send en kommentar