Søg i denne blog

mandag den 30. august 2010

Grapefrugt granité

Køb agavesirup i din helekostbutik. Det er så nemt at bruge i f.eks. desserter, drinks eller dressinger.

Granité smelter lynhurtigt, så det er en god idé at have glassene stående klar i køleskabet eller fryseren til at anrette i.




½ liter friskpresset pink grapefrugtsaft 
(ca. 4 pink grapefrugter) 
korn af ½ stang vanilje 
1 dl agavesirup

Pres grapefrugterne, og si saften fri for kerner. Rør saft, vaniljekorn (brug gerne et piskeris) og sirup sammen, og hæld det hele i en bøtte med låg. Frys det natten over eller i op til en uge. 
Hak graniteen med en gaffel, så den bliver flaget. Anret den i to kolde glas eller skåle, og servér straks.


Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar