5 rødbeder
5 gulerødder
1/2 ananas
3 æbler
Lidt ingefær
1/2 citron
= dejlig juice til mig og mine
Søg i denne blog
mandag den 18. juni 2012
søndag den 17. juni 2012
Grillet grapefrugt-margarita
I går var jeg på Weber Grill & Food Festival.
Det var en super fed oplevelse at grille foran folk, der kan finde på at grille hvad som helst.
Jeg grillede denne margarita til dem, for jeg tænkte at en grillet drink, måske alligevel var en af de ting der ku give streetpoints, selv i en så sej crowd.
Jeg håber de ku li min drink i Horsens Statsfængsel. Jeg bliver i alt fald ved med at grille min margarita :-)
Opskriften her er på 2-4 drinks, alt efter tørst og selskab.
3
pink grapefrugter
isterninger
5
cl cointreau
1
dl tequila
3-4
spsk. agavesirup
Skær
grapefrugterne over og grill dem på en varm grill på skærefladen, til de har
grillstriber.
Pres
saften (igennem en si) i en stor skål eller kande med isterninger og bland cointreau
og tequila i.
Smag
til med agavesirup og servér straks.
Etiketter:
Cowgirl,
Drinks,
Go Morgen Danmark,
Grill
fredag den 15. juni 2012
VIND! Lokal Kærlighed
I går udkom Nose2Tails nye kødbog "Lokal Kærlighed"
Jeg var forbi restauranten til lidt vin, en bunke kød og masser af kærlighed.
Bogen er smukt fotograferet af Stine Christensen fra Skovdal & Skovdal
- og opskrifterne har Martin og Teitur fra Nose2Tail lavet.
Og skønt ser det ud! Selv en grøntsags-elsker som mig, bliver sulten efter lammetunge, svinekøber, hjerter i flødesauce, flæskesvær og måske til slut lidt kiksekage?
Bogen koster 250 kr. og kan købes direkte hos forlaget MADWORK salg@madwork.dk
Du kan også deltage i min give away - måske er du den heldige vinder der får dit eget, signerede eksemplar?
Det eneste du skal gøre for at deltage med 1 lod i konkurrencen - er at skrive om den mest "mærkelige" udskæring eller det mest eksotiske dyr du har spist. Deler du desuden dette link på Facebook smider jeg et ekstra lod med dit navn på i hatten :-)
Jeg trækker en vinder fredag den 22. klokken 18:00 dut. hep hep & held og lykke :-)
Tekst: Louisa Lorang
Foto: Stine Christensen
Jeg var forbi restauranten til lidt vin, en bunke kød og masser af kærlighed.
Bogen er smukt fotograferet af Stine Christensen fra Skovdal & Skovdal
- og opskrifterne har Martin og Teitur fra Nose2Tail lavet.
Og skønt ser det ud! Selv en grøntsags-elsker som mig, bliver sulten efter lammetunge, svinekøber, hjerter i flødesauce, flæskesvær og måske til slut lidt kiksekage?
Bogen koster 250 kr. og kan købes direkte hos forlaget MADWORK salg@madwork.dk
Du kan også deltage i min give away - måske er du den heldige vinder der får dit eget, signerede eksemplar?
Det eneste du skal gøre for at deltage med 1 lod i konkurrencen - er at skrive om den mest "mærkelige" udskæring eller det mest eksotiske dyr du har spist. Deler du desuden dette link på Facebook smider jeg et ekstra lod med dit navn på i hatten :-)
Jeg trækker en vinder fredag den 22. klokken 18:00 dut. hep hep & held og lykke :-)
Tekst: Louisa Lorang
Foto: Stine Christensen
torsdag den 14. juni 2012
Dagens Dejlige skyr
Skyr blendet med jordbær og dadler og toppet med hindbær og havregryn.
Godmorgen siger jeg bare!
Godmorgen siger jeg bare!
Tekst & foto: Louisa Lorang
onsdag den 13. juni 2012
Dagens Dejlige - cupcake
Små blackbean cupcakes med jordbærskum. Haps siger jeg bare.
Kagen har jeg lavet til Samvirke. Jeg smider opskrift og link på så snart bladet er på gaden :)
Kagen har jeg lavet til Samvirke. Jeg smider opskrift og link på så snart bladet er på gaden :)
Tekst & foto: Louisa Lorang
tirsdag den 12. juni 2012
Mini cæsarsalat
Der er intet bedre en små hapsere man lige kan serverer for sine gæster (og uden særligt besvær).
Disse små Spis-Med-Fingrene-Salater er perfekte som en snack før maden, eller måske til sommerens studenter?
Disse små Spis-Med-Fingrene-Salater er perfekte som en snack før maden, eller måske til sommerens studenter?
Snack til 10-12 personer
2
pasteuriserede æggeblommer (1 bæger)
1
tsk. salt
1
tsk. dijonsennep
2
spsk. æbleeddike
½
fed hvidløg, presset
2
dl smagsneutral olie
75
g fintrevet parmesan
evt.
3 hakkede ansjoser
ENDVIDERE:
4 kyllingebryster
lidt olie til stegning
salt
4 skiver rugbrød
olivenolie
salt
4 hjertesalater
2 potter brøndkarse
høvlet parmesan
Pisk
æggeblommerne med salt, sennep, eddike og hvidløg. Tilsæt olien i en tynd
stråle, lidt ad gangen. Kom parmesan i og evt. ansjoser. Smag dressingen til.
Steg
kyllingebrysterne i en smule olie på en varm pande til de er gennemstegte.
Krydr dem med salt. Lad dem køle en smule og skær dem i tynde skiver.
Skær
rugbrødet i små tern, vend dem med olie og salt og rist dem i en 200 grader
varm ovn i ca. 5 minutter, eller på en varm pande. Lad croutonerne køle af.
Pluk salaterne fra hinanden
og skyl dem. Tør dem i et rent viskestykke og anret salatbladene på et stort
fad. Snit de inderste blade fint og vend
dem med brøndkarse og en smule dressing.
Anret den marinerede salat
i salatblade, kom kylling på og dryp evt. med mere dressing. Top med croutoner og parmesan
og servér.
Opskrift & foto: Louisa Lorang
Etiketter:
Go Morgen Danmark,
Kylling,
Salater,
Småt
Abonner på:
Opslag (Atom)